بیماری سل نهفته Fundamentals Explained
بیماری سل نهفته Fundamentals Explained
Blog Article
هنگامی که گلوتن را از رژیم غذایی خود حذف میکنید، التهاب در رودهی کوچک شما کاهش مییابد. پس از چند هفته نیز باید احساس خوبی داشتهباشید، همانطور که رودهی کوچک شما شروع به بهبود مییابد. با این وجود بهبود کامل و رشد پرزها ممکن است چند ماه تا چند سال به طول بینجامد. بهبودی رودهی کوچک، در کودکان نسبت به بزرگسالان سریعتر رخ میدهد.
وقتی افرادی که عفونت سلی فعال دارند، سرفه، عطسه، یا بزاق خود را از طریق هوا منتقل میکنند و سل از طریق هوا پخش میشود.[۳] اغلب عفونتها بدون علامت و پنهان هستند اما معمولاً از هر ده عفونت نهفته یک عفونت در نهایت پیشرفت کرده و به بیماری فعال تبدیل میشود. اگر سل درمان نشود، بیش از ۵۰٪ از افرادی که به آن آلوده میشوند را به کام مرگ میکشاند.
سرفههای مداوم که معمولاً بیشتر از سه هفته به طول میانجامد. ممکن است این سرفهها به قدری شدید شود که خلط خونی به همراه داشته باشد.
صفحههای دارای تابع تجزیهگر آرایشعدد با آرگومان غیرعددی
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
بیماری ریوی مزمن، یکی دیگر از عوامل خطرساز قابل توجه است. بیماری سیلیکوز خطر را حدوداً ۳۰ برابر میکند.
● این داروهای خاص میتوانند بر کبد تأثیر بگذارند، بنابراین افرادی که داروهای سل مصرف میکنند باید از علائم آسیب کبدی آگاه باشند، مانند:
مشکلی که در بدن فرد مبتلا به سلیاک ایجاد میشود، صاف شدن پرز روده است.
صفحههایی که از جعبه اطلاعات بیماری با پارامترهای نامعلوم استفاده میکنند
سلیاک یک بیماری ژنتیکی است و یک حساسیت و یا سرطان نیست. این بیماری معمولا میتواند در سالهای زیادی همراه شما باشد و با مصرف گلوتن هیزم به این آتش اضافه کنید اما در حساسیت اگر شما نتوانید مادهای را تحمل کنید، سریعا علائم آن را میبینید.
اگر نتایج این آزمایشها نشاندهندهی بیماری سلیاک باشد، پزشک شما ممکن است آندوسکوپی را برای مشاهدهی رودهی کوچک و نمونهبرداری از بافتهای آن (ویلیها یا در واقع پرزها) برای تجزیه و بررسی آسیب به پرزهای روده به شما توصیهکند.
بنابراین باید سعی کنید که کنترل این بیماری را در دست بگیرید، قبل از اینکه این بیماری کنترل شما را در دست بگیرد.
چخبرتونه همتون گارد گرفتین نسل همتون تو زمان قاجار بوده از ز...
چنگیز وثوقی بازیگر نقش وردان در سریال امام علی در بیماری سل رحمی چیست کنار همسران جوانش + عکس و بیوگرافی